Snabb sallad med grillad haloumi

 
Haloumi, mozzarella och fetaost. Sommarens räddare i nöden. Vi äter förmodligen en av dessa ostar varje dag. Fetaost och melonsallad, mozzarella i sallad, på brödet, på pizzan och så haloumin, denna ost som alla verkar älska! Grilla den som den är eller lägg den i en smakrik marinad, min favorit är olivolja, färsk röd chili och lime. Salladen slängde jag ihop på tre röda, blandade salladssorter, rödlök och tomater. Och så en skvätt olivolha, citronsaft och lite havssalt. Bra så.
 
Jag tänkte passa på att säga hej till alla er nya läsare - välkomna! Hoppas ni skall trivas och att ni hittar mycket inspiration! Och du, lämna gärna en kommentar!
 
 
 
 
#1 - - Ulrika:

Hej!
Jag är ingen ny läsare men har aldrig lämnat en kommentar så tänkte att det är dags nu :) Jag har läst många matbloggar genom åren men aldrig fastnat för någon så mycket som för din. Dels så tycker jag om stilen på din matlagning - inte för komplicerat men alltid "glamouröst" på något sätt - och dels så tycker jag om dina vackra bilder och härligt beskrivande texter. Hoppas du fortsätter blogga länge, och trevlig sommar!

Svar: Men vilken fin komplimang, tack! Det är kul att du säger just det där med enkelt, och inte så komplicerat, det är ju precis så jag vill att min matlagning skall vara :D
Karin

#2 - - Malin´s Diner:

Mmm, ser otroligt fräscht ut! Något som verkligen passar som en somamrlunch eller tillbehör till annat.

Kram kram