Kokboken är här!

 
 
Igår kom den! Två pallar med kokböcker landade på vår altan och sedan dess har jag gått i någon slags kokboksdimma. Bläddrar, tackar för alla fina komplimnager och gratulationer och bläddrar lite till.  Att säga att jag är glad och nöjd är nog en underdrift, jag är förbaskat glad! Det är något surrealistiskt att ha 32  kartonger med böcker i vardagsrummet men det ska nog lösa sig....Imorgon skall jag laga mat i P4 väst, kl 15.50 får ni lyssna på när jag lagar fiskburgare till programledarna. 
 
 
 
 
 
 
#1 - - fia:

Du är så jäkla duktig!! Heja DEJ!
Grattis till boken.
kram
Fia :)

#2 - - Sara på Vardag.nu:

Hurra!

#3 - - Anonym:

Grattis Karin, skall bli roligt att köpa den! Mvh Monica Holmström

#4 - - Eva Persson:

Grattis Karin. Du är ju så duktig i allt du gör. Många Kramar Eva Persson

#5 - - Citroncest - matblogg från Italien:

WOW! Stort grattis, vilken dröm att få göra sin egen kokbok! Heja dig!

#6 - - Lena H:

Köpte din underbara bok i Moltaz-butiken på Henån i förra veckan,den ligger på soffbordet och är min ständiga lektyr just nu,läser inget annat! Så inspirerande på alla sätt,du har verkligen lyckats fånga alla sinnen. Har redan prövat flera av recepten (chokladmarängerna,souvlakin och hasselnötsbrödet) och just nu känner jag mig lite sugen på blodapelsinsalladen...
Vänliga hälsningar Lena H

Svar: Hej Lena! Vad glad jag blir över att du gillar boken! Är så fantastiskt roligt att höra att den både inspirerar och blir använd, kan inte bli bättre! Kram!
Karin Högberg

#7 - - Maria/Qamra :

Hej! På sid 150 i boken finns "sega havre- och solroskakor". Men i ingredienslistan finns bara sesamfrön, inga solrosfrön. Tryckfelsnisse?