Malmötips - Hollandia
Jag är sådär barnsligt förtjust i gamla fik, eller snarare konditorier och är man det så är konditori Hollandia en våt dröm. Inte bara för deras fantastiska tårtor och bakelser utan även för den rosa heltäckningsmnattan, de små inbyggda sofforna för två och inte minst att man får ta sitt kaffe själv från ett bord med vita dukar. Ja, jag gillar detta! Så, om ni är i Malmö och sugna på finfika, ta en tur till Hollandia, det ligger på gågatan och är svårt att missa.

#1 - - Tess - Fröken Fjäril:

Det måste jag lägga på minnet tills nästa gång jag åker till Malmö.

#2 - - Hanna:

Jag fördrar också Hollandia, särskilt framför tex Espresso House. Dels är allt gott, men det känns också som om tiden stått still där inne. :)

#3 - - Ann-Louise:

Vilka gudomliga bakelser! Malmö ligger mig om hjärtat fastän jag inte känner stan så väl. Alla tips tas gärna emot. :)

#4 - - Sofie:

Har aldrig varit där, men har hört mycket gott om stället! Får svänga förbi i dagarna och kanske "råka" handla lite gott till fikat ;)

#5 - - Mårtenssons kök:

Kan inte mer än hålla med dej, ett av de mysigare fiken på långa vägar. Så mycket gott finns det att välja på, farligt goda tårtbitar har dom. Hit brukade jag och min mor alltid gå och fika på våra Malmöturer, nostalgi...

#6 - - sandra:

Åh, Hollandia är allt bra fint! Det ligger några liknande café förbi Triangeln, neråt Möllevångstorget också som är värt ett besök!

#7 - - evelina:

ojojoj jag vill ha två av ALLT! =)