Mina favoritrestauranger i Stockholm

6 april 2023

Hej igen bloggen! Idag vill jag dela med mig av några av mina favoritrestauranger i Stockholm med er alla. Som ni kanske vet älskar jag att äta ute och prova nya saker, så jag är alltid på jakt efter bra ställen att äta på. Och Stockholm har definitivt ingen brist på fantastiska restauranger!

Lilla Ego

Lilla Ego är en av mina absoluta favoriter. Det är nästan alltid fullbokat där, så se till att boka i god tid. Maten är fantastisk och atmosfären är avslappnad och rolig. definitivt värt ett besök! Restaurangen ligger i hjärtat av Vasastaden, på Västmannagatan 69. Ta en titt på deras meny och boka bord här!

At Kungsholmen

På Kungsholmen finns en restaurang At Kungsholmen som hämtar sin inspiration från New York. Det är ett utmärkt ställe för middag och på fredagar bjuds det på livemusik. Menyn har något för alla, med rätter som grillade sardiner med citron- och kaprismör, stektartar med gurka, örter, kapris, pommes frites, sesam och wasabimajo samt chokladmousse med körsbär och mycket mycket mer.

Kasai

Kasai är en japansk restaurang i en livlig atmosfär som serverar japanska rätter med sin egna lilla touch. Om du gillar sushi och en upplevelse som inte är likt något annat måste du prova Kasai Restaurangen ligger på Linnégatan 18. Kolla in deras hemsida för mer information och för att göra en bokning.

BAP

BAP eller Burgers & pastrami som det egentligen är en förkortning för, är ett utmärkt ställe om du älskar hamburgare. De har både burgare och pastrami på menyn, men enligt mig är det burgarna som gör att man vill komma tillbaka till restaurangen! Restaurangen hittar du på Linnégatan 38. För att se menyn och göra en bokning, gå till deras hemsida. Där kan du även läsa en hel del recensioner från tidigare kunder också.