Mandel & hasselnötsäpplen

Värsta fredagen på länge. Idag skiter sig precis allt. Jag tar ett djupt andetag och tänker att det blir bättre. Dagens efterrätt; mandel och hasselnötsäpplen. Superenkla att göra, och väldigt goda varma med vaniljglass. Något till glöggfikat kanske!
Trevlig helg på er kamrater!
Mandel & hasselnötsäpplen
4 st stora röda äpplen
50 g mandelmassa
50 g hackade hasselnötter
50 g smör
Riv mandelmassan, hackasselnötterna och blanda med det mjuka smöret. Gröp ut en del av äpplet med en kniv och fyll med nötmassan. Grädda på 175 grader i ca 20 min. Servera med glass eller vaniljsås.
4 st stora röda äpplen
50 g mandelmassa
50 g hackade hasselnötter
50 g smör
Riv mandelmassan, hackasselnötterna och blanda med det mjuka smöret. Gröp ut en del av äpplet med en kniv och fyll med nötmassan. Grädda på 175 grader i ca 20 min. Servera med glass eller vaniljsås.
