Trattoria på Thörnströms Kök i samarbete med Mediaplanet och Västsvenska Visioner

Blogginlägget är ett samarbete mellan Trattoria, Mediaplanet och Västsvenska visioner

 

Häromdagen besökte jag och Peter Thörnströms kök i Göteborg. Detta blev startskottet för mitt samarbete med Mediaplanet och Västsvenska Visioner där jag under jag under februari månad kommer att prova 5 restauranger i Göteborg för att utse en vinnare som jag tycker är den bästa restaurangen att ha den första vårdejten på. Den 30:e mars avslöjar vi den vinnande restaurangen i kampanjen Västsvenska Visioner i Göteborgs-Posten och digitalt på tillvaxtsverige.se. Där kan du läsa om hur DU är med och tävlar om en romantisk middagsdejt för två på den vinnande restaurangen. Så håll utkik efter kampanjen Västsvenska Visioner i Göteborgs-Posten den 30:e mars eller gå in på tillvaxtsverige.se och läs om hur du vinner din romantiska vårdejt. 

På Thörnströms kök åt vi ett tiotal rätter varav en bestod av Löjrom och ägg med broccoli och svartrot. I nästa vecka äter vi på ytterligare två restaruanger i Göteborg, följ vår smakresa på Instragram @trattorian och här på bloggen!

 
 
 
 
 
 
 

 

#1 - - Emma:

Vill gärna vara med och tävla men hittar inte hur när jag klickar på länken?

Svar: Hej Emma! Jättekul att du vill vara med och tävla! Tävligen kommer att publiceras först den 30/3 efter att jag har utsett en "vinnare" bland de fem restaurangerna jag skall äta på. Jag kommer alltså utse en restaurang där ni läsare kan vinna en romantisk middag :) Vänliga hälsningarKarin
Karin Högberg