Bloggkamrater länkkärlek, robbansbästa

Länkkärlek: Robbans bästa

 
 
Det har gått tre månader sedan prisutdelningen av Stora Matbloggpriset och det har varit intensiva, fantastiskt roliga och lärorika månader. Jag tänker ofta på den där dagen på Mitt Kök-mässan, framförallt för att jag hade så förbaskat roligt. Det blev många nya bekantskaper som jag är väldigt glad över och Robban  som skriver på bloggen Robbans Bästa är en av dem. Robban vann Matbloggsprisets hedersutmärkelse med följande motivering: Vi är glada att kunna premiera denna påläste eldsjäl inom bakbloggen. Inget undgår honom när det gäller nya trender i bakverkens underbara värld. Och allt delar han med sig på ett mycket generöst sätt genom intressanta och relevanta inlägg. Han lyfter dessutom fram stora som små matbloggare med intervjuer, bilder och länkar och hans ”dagens bild” på Instagram visar på vår hedersbloggares sociala styrka. Robban – du är helt enkelt bäst!
 
En nominering som passar får förbaskat bra in på Robban! Jag blev så jäkla glad när han hörde av sig efter prisutdelningen och ville länka till Trattoria. Vi har pratat om det förut, och det tåls att talas om igen, det där med länkkärlek och delande har sinat något vansinnigt de senaste åren. Det känns uppfriskande med en bloggare som Robban som använder sin blogg till att lyfta fram andra bloggare - det är bloggkärlek när det är som bäst! Vi delar dessutom intresset för sociala medier och diskuterar ofta detta ämne som ni kommer få läsa mer om i våra bloggar...
 
I dagarna presenterades det årliga semmeltestet på Robbans bästa, i år har han ätit exakt 45(!) semlor för att komma fram till vilken semla som är bäst inom Stockholmsområdet. Testet hittar du här.