Boksignering och matposters hos Moltaz Design

 
Det finns människor som har förmågan att glädjas med andra och Henrick är verkligen en av dem. Utan de människorna hade jag aldrig rott det här projektet i hamn. Han har stöttat och peppat genom hela min kokboksresa och just därför känns det lite extra kul att knyta ihop säcken med att idag signera böcker i hans butik Moltaz Design.  Mellan kl 10-15 finns jag i butiken i Henån.  Henrick och jag har också tagit fram tre posters som är tänkta att funka som tavlor i köket. Det var Henrick som kläckte idén efter att ha kollat på oändligt många av mina bilder. Sagt och gjort! Nu finns tre bilder i Henricks webbshop, du hittar dem här.
 
 
Den här veckan har jag och Akilles varit på omslaget på Orust och Tjörntidningen, det har också gått att läsa om oss i Lokaltidningen Stenungsund. Hoppas ni får en riktigt skön lördag kamrater! 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Robex Lundgren:

fin bok

#2 - - Sandra:

Oj, Akilles ser inte lika road ut som du av att vara på förstasidan ;). Kram

#3 - - Ann-Louise:

Jag lagade din auberginegratäng i fredags och den blev fantastiskt god! Recension på både receptet och boken dyker snart upp på bloggen. :)

Svar: Åh vad kul! Det är en sån rätt som har hängt med i hundra år men jag återkommer alltid till den :) Kram!
Karin Högberg

#4 - - Anonym:

Hej Karin!
Så kul att läsa om dig i tidningen, har många gånger tänkt på dig och undrat vad det blev av dina studier. Vi jobbade tillsammans en sommar på Emmas Cafe i Mollösund.
Måste få tag i och läsa din bok.
Många kramar och lycka till från Ingela i köket