Vinn signerat ex av Karins kök

 
 
Det lackar mot jul och jag skickar kokböcker till höger och vänster. Det känns lite spännande och väldigt roligt att tänka att det kommer ligga Karins Kök-böcker under granar lite varstans runt om i Sverige. Det känns som att det är dags för en tävling där det ligger två signerade kokböcker i potten! Vad du behöver göra för att tävla? Berätta vilket ditt favoritrecept på Trattoria.nu är -  kommentera i inlägget och glöm inte att skriva din mailadress! Två vinnare utses den 17/12-2015.
 
 
 
 
#1 - - Malin Olofsson :

Vilket recept?! Vilka snarare! 😍 allt ser ju super super smarrigt ut!
Jag hade också gärna velat ha din kokbok i ett paket under granen till mig 🙏 Och mitt favorit recept som ska göras snart igen är dina rosmarinkex med päronmarmelad. 😍
Roligt att det går så bra för dig och all lycka i framtiden och en riktigt god jul!
Hälsningar Malin Olofsson
molla.olofsson@hotmail.com

#2 - - Ethel Gustafsson etmia_dark1@hotmail.com:

Chokladpaj med lime och vit choklad.Godisråtta som jag är☆ Även ugnsbakade torsken med potatispure' är en favorit. ☆☆☆

#3 - - Lise Hauge:

Hei, du har en flott blogg og kokebok!

I helgen hadde jeg middagsgjester og brukte din resept på Osso Bucco. Og din mors äggost. Begge ble svært godt mottatt!

I går testet vi torsken, men med grønnkål i stedet for svartkål. Veldig god!

Signert kokebok ville vært toppen!

#4 - - Tobbe Hvornum:

Svag för pasta är jag och uppvuxen i skärgården ligger fisk och skaldjur mig varmt om hjärtat också, så mitt favoritrecept på Trattoria måste jag nog säga är Spaghetti med krabba, zucchini och chili. Härlig bok, den skulle verkligen pryda sin plats i bokhyllan.

#5 - - Emma:

Fin tävling!
Potatis & purjolökssoppa med saffran är min favorit:)

#6 - - Lina:

"Chokladkräm med pistagenötter och fikon" slår det mesta tycker jag! Mums!

#7 - - Tia:

Hej! Så många bra recept att välja mellan. Just nu är jag inne i en period med saffran. Så jag väljer, Risotto med saffran och svamp.
Ha en fin jul!

#8 - - Sofia:

Absolut, browniebotten med vit chokladmousse, jordgubbar och lime. Det är sommar och sol i det receptet👍 Jag gillar din stil, därför vill jag gärna vinna dinbok.

#9 - - Annelie:

Min favorit är den här salladen med Quinoa, jordgubbar, myna och feta. Fantastisk smakkombination!
http://trattoria.nu/2015/july/quinoasallad-med-jordgubbar-pistagenotter-mynta-och-fetaost.html

#10 - - Kristina Bengtsson :

Hej Karin!
Jag o min familj älskar ditt äpple och grahamsbröd fr 2011, det finns inget som slår nybakat bröd på helgen och detta gillar vi mycket!
Tack för en inspirerande blogg som förgyller min vardag, du lever i en fantastisk miljö, mollösund. Jag bor i Blekinge med min familj men sommaren 2011 seglade vi till västkusten och jag minns särskilt mollösund, finfin skärgård!
Skulle bli jätteglad för din fina bok!
Kram kristina

#11 - - Hans Lagenius:

Inspireras av många av dina recept i min matlagning. Men det som gett mig den största hänförelsen är din Älggryta med enbär och smörbakad rotselleri. Älggryta har jag lagat många gånger men med detta tillbehör smörbakad rotselleri lyfter den älggrytan till nya höjder. Tänk vad ett tillbehör kan komplettera och lyfta en hel rätt. Faktiskt familjens favorit.

#12 - - Johanna Malmsköld:

Min favorit är din Potatis -och purjolökssoppa med saffran. Jag älskar potatissoppa, men har aldrig tänkt på att man kan twista till den med saffran! Supergott! Enkel, rustik och passar många tillfällen!

#13 - - Lolo Backman :

Alla recept är favoriter. Jag driver ett litet cafe/B&B, jag behöver massor av inspiration.
www.bryggstuniundrom.se

#14 - - Gunilla Steen:

Hej!

Det var det här receptet som gjorde att jag fastnade för din blogg: Fransk päronkaka

Hälsningar
Gunilla

#15 - - Matilda:

Mitt favoritrecept från din blogg är de bakade bönbollarna. Perfekt vardags- och matlådemat! Jag gör mina med koriander, och tog senast i lite gurkmeja för att få extra fin färg på bollarna.
Tack för en inspirationsrik blogg!

#16 - - sara welin:

Åh vilken tur att det är 23 min kvar på tävlingen :) Mitt favoritrecept är rosmarinkexen, men jag brukar ha i lite parmesan i mina också! Hur goda som helst.

#17 - - Malin :

Nyfiken på vem som vann 😄

Svar: Har publicerat det på bloggen idag :)
Karin Högberg