Grönkålswraps med grillad kyckling

 
Jag glömmer ofta bort att äta nuförtiden. Speciellt när jag är mitt uppe i något, läsning, skrivande eller fotograferande. Så plötsligt slår den till, blodsockerdippen och vrålhungern. Jag blir lite som killen i snickersreklamen när jag inte får mat. Det gäller alltså att få i sig något snabbt. Den senaste månaden har jag ätit wraps i olika varianter till lunch typ varje dag. Wraps med tonfisk, wraps med köttfärs, och så den här wraps med grönkål, grillad kyckling och dijonsenap. Snabbt och lätt och förbaskat gott. 
 
 
 
Grönkålssallad med äpple och dijonsenap
4 rejäla nävar grönkål
10 cocktailtomater
1 äpple
1/2 dl matlagningsyoghurt eller creme fraiche
2 msk dijonsenap
salt och peppar
 
Skär tomaterna och äpplet i mindre bitar, blanda samman matlagningsyoghurt och dijononsenap och salta och peppra. Blanda kål, tomater och äpple i en bunke och blanda ner dressingen. 
 
4 tortillabröd
4 grillade kalla kycklingfiléeer
 
Fyll tortillabröden med grönkålssalladen och kycklingfilén skuren i bitar.
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Sofie Mumsfillibaba:

Wrap! genialiskt, gott och enkelt!