Det blir inte alltid som man tänkt sig

 
 
Det blev inte som jag hade tänkt. Jag hade tänkt publicera bilder på höga, fina, gyllengula frukostmuffins med polenta, blåbär och grahamsmjöl. Istället blev det en plåt med platta, överpösta och överskumma muffins. Det glöms bort ibland, det här med att misslyckas. Eller rättare sagt, det visas inte. Jag har misslyckats hundratals gånger med min matlagning, men det är ju också det som gör att jag så småningom lyckas, och hittar det där receptet eller tillvägagångssättet som gör att slutresultatet så småningom blir precis som jag vill. Helt misslyckade blev de dock inte, de här muffinsen, kanterna blev något av det godaste jag  (och Akilles) smakat på länge. Segt, knaprigt och mjukt på en och samma gång. Nästa gång återkommer jag med ett recept som fungerar bättre. 
 
Söndag och solen skiner och fåglarna kvittrar och jag känner mig mer utvilad än på länge. Mycket sömn, mycket motion och många avsnitt av the Wire (herregud vad jag är hooked...!) har bidragit till det. Ha en finfin söndag och vecka kamrater, på återseende!
 
 
 
 
 
 
#1 - - Sara:

Hihi, kul att du visar upp det som inte riktigt blev som det var tänkt. Tanken låter god, hoppas på att se det färdiga resultatet när experimenterandet är klart! :)

#2 - - Plommonet:

Hahaha, vad roligt, samma grej tänkte jag på igår när jag provbakade ett nytt glutenfritt bröd - och degen var helt hopplöst smetig och helt ärligt såg ut som utklickat bajs (med linfrön i...) på plåten. Det är bara att äta upp kanterna och testa igen! :)

Svar: kanterna brukar ju bli jättegoda :D
Karin Högberg

#3 - - Kim:

Nej neeeej - jag misslyckas aaaaldrig ;) Man borde bli bättre på att visa upp de mindre lyckade grejerna också. Så känns det nog bättre för alla. Ses på onsdag??

Svar: ja vi ses! :D
Karin Högberg

#4 - - Webbyrå:

Hej, Jag bruka kolla på din blogg, den är jätte snygg, stilren, professionell. hejar på dig :D

#5 - - fia:

Ibland blir det pannkaka...