Matlagning i radio

 
Jo hej och hå. Igår gjorde jag radiodebut. I P4 väst lagade jag en lättlagad rödkålssallad med apelsin och granatäpple som ni kanske känner igen från bloggen. Jag måste säga att det var fantastiskt nervöst att laga mat live i radio med sladdar, hörlurar och tider att passa men oj vad roligt det var!  Man lär ju sig lite om sig själv också, att lyssna på sig själv är väl något av det läskigaste som finns. Jag visste till exempel inte att jag tycker om ordet "jätte" så jättemycket. Men mycket jättegott, och jättevasst och jättefräsch blev det, haha! Om ni vill lyssna gör ni det här, inslaget börjar ca 1h och 34 min in i programmet. 
 
 Bild från P4 väst
 
Idag är det dags att fira för-julafton i Malmö. Vi ska packa bilen med klappar, hund och kakor och köra söderut. Hoppas ni får en skön lördag och ta det vackert! 
 
 
 
#1 - - Ninni - Vimsiga mamman:

Åh va kul för dig :D

#2 - - Ulrika Högberg:

Råkade höra detta inslag och blev glatt överraskad! Hade ingen aning om ditt stora matintresse, såklart eftersom vi inte känner varann... ;)
Det var i alla fall roligt att titta in här på din JÄTTEfina blogg Karin! GOD JUL på dig och hälsa mor och far.

Svar: Hej! Tack! Och vad kul art du hörde inslaget. Ha en riktigt fin jul, ska hälsa tillbaka :)
Karin Högberg

#3 - - Karin:

Hej!
Följer din blogg sedan ett tag och har nu lyssnat på radioinslaget. Jag hörde inte alls alla dessa "jätte-" :-) Det var trevligt och inspirerande! Om du återkommer i radion hoppas jag att du tipsar om det här på bloggen...
God fortsättning!

Svar: Hej! Vad kul att du lyssnade och gillade det! Jag kommer absolut tipsa :) god fortsättning!
Karin Högberg