Kokboken

 
Det har varit några pirriga månader. Sedan december har jag gått och ruvat på då den här nyheter. Ni läste rätt, nu kommer kokboken! Oj vad glad jag är! I mars 2015 är det dags att släppa min alldeles egna kokbok. Det är ett roligt men samtidigt lite udda arbete, vilka recept skall jag välja ut? Vilken stil skall det vara? Utan er, kära läsare, ingen kokbok, så är det bara. Det är  ju ni som lagar, kommenterar, stöttar och hejar på. Ni är fantastiska! 
 
Jag hade aldrig fixat detta utan Peter och mina vänner som ställer upp till 120 procent. Vi har börjat fota miljöbilder, att få göra det med sina vänner är så jäkla roligt. Jag har skrattat så jag kiknar och blir alldeles varm i hjärtat när jag tittar på bilderna. Och Peter då, ja han är ju inte direkt ledsen över att få smaka på alla recepten...Den här resan kommer bli ett minne för livet. 
 
Nu behöver jag er hjälp! Vad vill se i en kokbok? Tema? Recept? Svårighetsgrad? Jag vill veta! Det är lätt att bli hemmablind kan jag lova och jag vill gärna har era åsikter!
 
Efter en intensiv vecka med begravning, deadlines och en ny förkylning tar jag lördag. Satsar på att bli frisk, få ny energi, andas och få ihop nästa vecka. Ha en härlig lördag kamrater!
 
 Oj vad han kommer få ställa upp på bild...och äta resterna! 
 
 
 
Världens minsta Karin visar foton från senaste fotograferingen...
 
 
 
#1 - - Frida:

Stort grattis! Gud vad roligt :D den ser jag klart fram emot att få ta del av, kommer bli grymt med alla dina goda recept!

Svar: tusen tack! Det kommer bli spännande ! :D
Karin Högberg

#2 - - Erika:

Gud vad roligt! Grattis! Något som kommer dyka upp på önskelistan alltså! Kan det inte vara en blandning av enklare och svårare recept, lite så man kan jobba sig uppåt om man ska säga så? :D

Svar: tack! Det kommer bli jätteroligt det här, jag tror också på en blandning, det brukar bli bäst så :)
Karin Högberg

#3 - - Katarina:

Jätteroligt, grattis!

Svar: tack! :D
Karin Högberg

#4 - - Sara:

Men gud vad spännande, grattis! Fortsätt göra det du gör så bra bara, då kommer det bli kanon!

Svar: tack så mycket! :D
Karin Högberg

#5 - - Kim:

Hurra hurra!
Det kommer bli så jäkla bra Karin!

#6 - - sandra:

WOW - vad roligt!!!!!! Det ska bli superkul att få följa med på resan (för jag antar att vi kommer få lite hintar här, då och då..?) KRAM och GRATTIS

#7 - - Mårtenssons kök:

Än en gång stort grattis, vilken härlig upplevelse det måste vara!

#8 - - Anonym:

Stort GRATTIS! Det kommer att bli en alldeles underbar kokbok.
Jätteroligt att all din härliga matinspiration kommer att kunna bläddras fram! Lääängtar!

#9 - - Kajsa:

Men åååh vad roligt!! Stort grattis, kommer köpa den direkt! jag tror att vad du än väljer för recept och svårighetsgrad kommer den bli fantastisk. Längtar!