Balsamicoglaserade körsbärstomater

 
Jag har börjat skriva det här inlägget fem gånger och raderat det varje gång. Jag är så trött i skallen efter en sömnlös natt och flera promenader med hunden att jag knappt kan uttrycka mig. Så, balsamicoglaserade körsbärstomater. Gott. Enkelt. Testa dem! Det här är ett av de bästa tillbehören till grillat kött om ni frågar mig. De fungerar också utmärkt i en ljummen sallad.
 
Nu kaffe och gröt. Kanske hjälper det?
 
Balsamicoglacerade körsbärstomater
 
100 g körsbärstomater
4 msk balsamicovinäger
1 msk vatten
1 msk socker
 
Lägg tomaterna i en kastrull och tillsätt övriga ingredienser. Låt puttra på svag värme tills tomaterna öppnat sig lite - det tar ca 10 min. Förvara tomaterna kallt.
 
#1 - - Katarina:

Hoppas koffein hjälpte :) Tomaterna får en sötare smak när de värms och med balsamico till, så gott!

Svar: ja det är en favorit här hemma!
Karin

#2 - - Hanna :

Har smakat nå liknande och det är såå super gott! :) Hoppas du haft en bra dag!

#3 - - sofie mumsfillibaba:

Kaffe och gröt är alltid en bra start på dagen. Hoppas att den blev det.
Älskar tomater så dessa bör jag testa! Kan funka till det mesta!!

Svar: Ja testa dessa, de är makalöst goda, jag äter dem som de är för att det är så gott hehe :)
Karin

#4 - - Charlotta:

Finaste nosbilden!!!!

Svar: ja han är så fin :) Drömde att han blev mördad av nazister inatt, herregud, vad är det för dröm egentligen?
Karin