Mandel & hasselnötsäpplen

 
Värsta fredagen på länge. Idag skiter sig precis allt. Jag tar ett djupt andetag och tänker att det blir bättre. Dagens efterrätt; mandel och hasselnötsäpplen. Superenkla att göra, och väldigt goda varma med vaniljglass. Något till glöggfikat kanske!
 
Trevlig helg på er kamrater!
 
Mandel & hasselnötsäpplen

4 st stora röda äpplen
50 g mandelmassa
50 g hackade hasselnötter
50 g smör

Riv mandelmassan, hackasselnötterna och blanda med det mjuka smöret. Gröp ut en del av äpplet med en kniv och fyll med nötmassan. Grädda på 175 grader i ca 20 min. Servera med glass eller vaniljsås.
 
 
 
 
#1 - - Fia:

Ser väldigt gott ut!
Hoppas det ger dig kraft igen <3
kram
Fia

#2 - - Katarina:

Hoppas du får en bättre lördag! Efterrätten ser ljuvligt god ut! Kram

#3 - - Simone:

Mums vad gott de ser ut,jaaaa glass till skulle verkligen göra den här rätten perfekt

#4 - - milla:

Vilken spännande efterrätt:)