Dagens lästips - food around my world

 
Ibland halkar man in på bloggar som är så vackra, innehållsrika och färgstarka att man genast är hooked, måste läsa igenom hela arkivet och går in flera gånger om dagen och ser om det finns några nya inlägg. Känner ni igen den känslan? Mitt senaste bloggberoende står den här tjejen för, Food around my world. Titta in, njut av bilderna och känn doften av saffranste. Underbart!
 
Eftersom jag inte gillar det här med att låna bilder hit och dit utan att fråga får ni en bild på min saffranscheesecake istället ;)
#1 - - Monira [food around my world]:

Haha ÅH vad gulligt inlägg! :D <3 det är ju verkligen sånt som värmer! Att du blivit hooked av min blogg.. Finner inte så många ord just nu men ja du gjorde min dag riktigt glad nu! Och saffranscheesecake låter verkligen gott och ser gott ut.. måste prövas!

Svar: haha, härligt! Klart jag delar av mig av sånt jag gillar :)
Karin

#2 - - Joanna:

kan inte annat än hålla med! en av mina favorier! har tipsat blogg.se om henne :)

#3 - - Fia:

Du är inte så klen själv Karin ;)- din blogg klarar man sig inte utan men nu ska jag kika in hos Food around my world - Tack för tipset!
kram
Fia

Svar: haha tack Fia! <3
Karin

#4 - - Lin @ Lin's Little Treats:

Håller med, den tjejen har en himla fin blogg!
Hamnade här för att du kommenterade på min blogg – tack för det, blir alltid lika glad när jag ser att någon lagt en kommentar, ännu gladare när det är en komplimang :) Själv tycker jag din blogg är jättefin! Dom där baguetterna med havre måste jag bara prova. Den där saffranscheesecaken ser himla frestande ut också. Passande nu i jultider o verkar ju dessutom mycket lättare att göra än jag trodde!

Svar: välkommen! kul att du gillar bloggen :)
Karin

#5 - - Saras träningsblogg:

Ska kika in där, men din blogg är inte så tokig den heller ;)

Svar: tack, vad snäll du är :)
Karin

#6 - - Ella:

Jag håller med! Väldigt inspirerande med lite ovanliga och nya spännande recept! :-) kram till dig Monira och kul att du uppmärksammar andras bloggar Karin! Mer sånt! :-)

Svar: sharing is caring säger jag! :D
Karin