En svensk midsommar

 
 
Regnet öser ner här på väskusten. Jag och Peter har kurat ihop oss i soffan och skall se fotboll. Himlen är helt svart och vi har tänt ljus - just det - på midsommarafton.Grannarna kämpar med att behålla sommarstämningen och har satt upp ett tält på tomten. Vi har för länge sedan gett upp, hehe.  Egentligen finns det ju ingen anledning att vara förvånad över huvudtaget. Regn och rusk och svinkallt - det är ju så det brukar vara på midsommarafton...Snart dags för en sillmacka och glass och jordgubbar. Trevlig midsommar på er!
 
 
 
#1 - - Frida -fridasbetraktelser:

Innemys är ju inte tokigt heller! Här i norr brukar vi faktiskt ha fina midsommarar, så även igår, men då med två febriga barn.

Svar: det är liksom alltid något som går snett på midsommar haha :)
Karin

#2 - - Sandra:

Det låter som att ni hade en mysig midsommar ändå, tycker jag! På österlen, där vi firade, öste regnet ner också - tur att det finns partytält! Vi trotsade även regnet ganska bra med utomhusaktiviteter, ett par nya mockaskor blev dock midsommaroffer.. Gjorde en liknande melonsallad som du gjorde till studentbuffén, vilket gjorde succé - tack för inspirationen! Kram s

Svar: haha, så kan det vara ibland, själv gick jag omkring i gubbistövlar...vad kul att du testade salladen, jag gillar den skarpt och tänkte laga den till mitt 30-årskalas :)
Karin

#3 - - tina:

Jag tycker det låter mysigt med tända ljus. Själv brände jag mig i solen och badade årets första och andra bad i havet, ibland är det onekligen svårt att förstå att väst- och ostkusten ligger i samma land? Idag har hällregnet hittat hit, hoppas ni fick solen i utbyte.