Om regissörssamtal, Göteborgs bästa deli och bästa bloggänget
Den här dagen har varit fullspäckad med en massa roliga saker. Jag bekämpade migränen på ett effektivt sätt i morse, thank god, sen dess har det varit film och fika för hela slanten. Bästa lunchen i Göteborg hittar du på En deli haga som serverar Meze, underbara vegetariska röror med bönor aubergine, vinbladsrullar, ja hela grejen, otroligt gott! Dagen bästa film var en dokumentärfilm och hette Italy - love it or leave it, regissörerna var på besök vilket gjorde att vi som tittade på filmen fick ett samtal med dem efter filmen, kul! Jag är en sucker för dokumenträfilm och försöker se så många som möjligt när jag är på festivalen.  Efter det en snabb träff med sambon och därefter bästa fikan med bloggkamraterna i Göteborg, vi har lika kul varje gång vi träffas och idag pratade vi så mycket att vi till och med glömde att fota maträtterna som beställdes in, ajaj! Nu skall den är superspeedade och övertrötta tösen ta och avsluta den här dagen, imorgon står nämligen föreläsning på schemat igen och tre filmer...på återseende!

Ser ni de italienska regissörerna där framme...? ;)

#1 - - Charlotta:

Åh, kära du! Jag önskar så att jag kunde vara med idag. Vi ses i alla fall på fredag, och det ska bli så himla kul! Jag ska se till att ha humöret på topp tills dess.

#2 - - Katarina:

Den tallriken hade jag inte tackat nej till :)

#3 - - malin, fyratips:

har visserligen bara ätit lunch ute i göteborg tre ggr i mitt liv, men jag kan hålla med om att det där var det godaste av de tre gångerna! bra ställe.

#4 - - Amy's piece of cake:

Så mycket gott och bloggträff låter superkul!

#5 - - Spanienfrugan:

Roligt med bloggträff för er egen. Maten ser extremt god ut!

#6 - - Kim:

Japp! Bäst lunch och bästa bloggargänget! Kul att ses som alltid.

#7 - - Hanna:

Ni är verkligen ett gött bloggäng, så kul att höra om era träffar! :)