Filmpremiär och mathimlen
Vi fick en alldeles underbar fredag igår. Filmpremiär på Göteborg filmfestival och middag på restaurang Fond. Middag på Fond är lika med mathimlen. Vilka smaker och vilken härlig atmosfär. Framförallt vilket knäckebröd! Snacka om att vara fanatsikt intresserad av knäckebröd när man funderar på hur man kan baka lika gott knäckebröd som restaurangen man precis besökt... PRemiären på Draken var fullsatt. Draken är min absoluta favoritbiograf och det är alltid en fantastisk stämning där inne. De visar alltid bra filmer under festivalen och jag vet inte hur många gånger jag har suttit där och gråtit tillsammans med 700 andra personer till ett sorgligt drama eller kiknat av skratt. Det är en härlig känsla.

Imorgon åker jag till Göteborg igen, en hel vecka på hotell och jobb på filmfestivalen väntar. Det är jättekul men också märkligt att vara hemifrån. Jag börjar bli hemmakär, är förälskad i vårt hem och njuter fullt ut av att bara vara här hemma. But a filmproducer gotta do what a filmproducer gotta do och det kommer bli en härlig vecka med massor av bra film, trevliga mingel och god mat. Det blir förmodligen en festivalspecial här på bloggen..så stay tuned ;)

#1 - - HemkäraHanna:

Nu blir jag lite nyfiken. Är det inte Göteborg som är hemma för dig?

#2 - - Mrs Sunshine:

Det låter som du har en underbar vecka framför dig!trevlig lördagskväll önskar jag dig.

#3 - - Anonym:

Åh Fond! Maten där går inte av för hackor. Intressant faktiskt att alla klassrestauranger man besöker har så vansinnigt gott bröd alltid. Speciellt eftersom man sällan vill äta sig mätt på bröd när man är där heller...:)

#4 - - Amy's piece of cake:

Stay tuned ska jag vara, låter som en underbar arbetsvecka!