Asiatisk gurksallad med röd chili & koriander



Den här salladen åt jag för första gången igår och jäklar vilken sallad! Det här är precis den fräscha mat jag har varit sugen på sedan juldagen. Det fina är att den kan användas till mycket, som till exempel färsbiffar, lax, eller som i mitt fall, till grillad chilimarinerad kyckling. Lova att ni testar den!

1 gurka
1 msk vitvinsvinäger
1 skivad färsk röd chilifrukt
2 tsk sesamolja
1/2 dl hackad färsk koriander

Hyvla gurkan med en potatisskalare och blanda med sesamoljan, chilisåsen, vinägern och koriandern. Strimla chilin och blanda ner i salladen.  



Det här var dock inte Akilles favorit...

#1 - - Felicia:

men gud. ngt att testa, verkar super spännande!



puss

#2 - - Kim:

Gillar't!

Note to my self: måste köpa sesamolja.



#3 - - Anonym:

Sådana smaker äts det mkt här, så gott!

#4 - - Katarina:

Ser gott ut!

#5 - - Amy's piece of cake:

Me like!

#6 - - Alexandra - kärlek på tallrik:

Åh wow, det låter TOPPEN! Friskt, fräscht och väldigt gott :)Kanske inte hundmat men Alexandramat är det definitivt!

#7 - - Anonym:

Chilisås? det står ju inte i receptet eller : - ) låter iallafall väldigt gott