Tunnbröd med potatis

 
 
Dan före dan och vi bakar. Inte på det där stressiga viset utan det mysiga, med kaffekoppen i en handen och den andra handen i mjölpåsen. Med P1 på högsta volym och litervis med franskrost. Bättre dan före dan kan jag inte tänka mig. Nu är det bara julgranen som fattas sen är det jul på riktigt.
 
Jag gillar det här med nya traditioner som tar form, en av dessa är att baka tunnbröd i stekpanna. Blossom älskar dessa och därför har det blivit något av en tradition att baka dem till jul. Det här är ett väldigt lättbakat bröd och ännu enklare blir det eftersom du steker dem i stekpanna. Lätt som en plätt! Receptet är Leilas och du hittar det här.
 
 
 
#1 - - Linda:

Härligt med nybakat bröd - det var längesedan jag gjorde tunnbröd i stekpanna kom jag på nu.

Hoppas att du får en underbar ledighet och att du hinner mysa med en god bok i soffan, äta mängder med mumsig mat och få massor av kramar. Sen hoppas jag att vi kan ses snart igen nästa år på en god matbloggsträff =)

God jul!

Kram!

Svar: God jul på dig Linda! Hoppas också vi hinner ses lite mer nästa år, 2012 har varit vansinnigt på många sätt och vis. Stor kram på dig! <3
Karin

#2 - - Mårtenssons kök:

Låter som en riktigt härlig bakstund, mysigt så det förslår!

Hoppas det blir en härlig JUL för er,
kramar

Svar: God jul på er ! Kram!
Karin

#3 - - Sara på Vardag.nu:

Att baka lite i lugn och ro passar väl alldeles perfekt en sånhär dag :)

God jul! Kram!

Svar: God jul sara! Kram <3
Karin

#4 - - helena:

Vad gott de ser ut med tunnbröd!
Jag önskar dig en skön och nysig julhelg! Kram

Svar: GOD JUL Helena! kram!
Karin