Årsbokslut

2012 börjar lida mot sitt slut. Tack för det säger jag. 2012 har varit vidrigt på många sätt, fantastiskt, omtumlande, ledsamt och lyckligt. Ett känslornas år med andra ord. Men, det är med stor glädje jag lämnar det bakom mig. 2013 kommer bli bra. Det känns i hela kroppen. Jag har gått igenom bloggen och konstaterar att det har lagats en jäkla massa mat det här året. Här kommer en summering!
 
Den första halvan av året speglar i mångt och mycket mig själv, den känns trött och ganska tråkig. Hjärtfel, Parkinson och den berömda väggen gör entré. Jag kan inte påstå att maten sprudlar av inspiration, jag lagade mycket pasta, smoothies och matiga sallader. Januari och februari gick i asiatiska tecken, lime, cashew, sesamfrön och kokos var ett genomgående mönster i vardagsmaten.
 
 
 
 
Mars och april - Vintage from Paris började ta form och jag började få tillbaka inspirationen. Vi åkte till Paris, laddade med inspiration och vintagekläder.
 
 
 
April - maj - nu  började det rulla! Salladerna som fortfarande hängde med blev fräschare och jag  började laga fisk igen. Vi landerade vintage from Paris, kom med i tidningen och stod på mässor.
 
 
 
 
Juni-juli - Semester och 30-årskalas. Ett nytt kapitel inleds och jag börjar sakta, sakta landa och hitta tillbaks till det jag tycker är roligt. Det märks om inte annat på min matlagning...Jag vinner tävligen Sveriges godaste tårta och blir överlycklig för det. Vi åker till Berlin för första gången, firar Hannis student och Blossoms 18-årsdag, målar om 25% av huset och inviger det renoverade sovrummet.
 
 
 
 
 
Augusti - september - bästa tiden på året och det märks. Vi fiskar makrill, åker ut med båten, njuter av sammetslent vatten och underbara solnedgångar. 
 
 
 
 
 
 
Oktober - november - bakmånaderna. Jag bakar bröd som aldrig förr. Experimenterar med jäsning, nötter, frukt och mjölsorter. Åker på kurs med Magnus Johansson i Stockholm och lär mig allt jag behöver veta om tårtor. 
 
 
 
December - lagar trerätters åt ett matmagasin, har mer inspiration än någonsin när det gäller mat och längtar konstant efter att få prova nytt, laga och bjuda. Knyter sakta men säkert ihop året, sopar rent och börjar se fram emot ett nytt år. Konstaterar krasst och trött att det som inte dödar gör dig starkare...
 
 
 
#1 - - Mårtenssons kök:

Underbart, det andas hopp om hela inslaget och alla dina fina bilder. Blir varm i våra hjärtan och hoppas att det får fortsätta att gå framåt och bara bli bättre!

Med önskningar om ett gott nytt
kram

#2 - - Linda:

Ett väldigt fint år i bilder - och hjälp vad mycket som har hunnits med! Jag förstår att det har varit en berg och dalbana känslomässigt!

Jag är också övertygad om att 2013 kommer att bli ett bättre år; jag håller tummarna för mer glädje, mindre sorg och mycket kramar och roligheter i Karins 2013! Gott nytt år! Kram =)

#3 - - Katarina:

Gott nytt år! Önskar dig ett fint 2013! Kram

#4 - - Amy's piece of cake:

Livet är ju upp och ner, tycker du har hunnit med mycket under det gångna året, härligt. Önskar er ett riktigt gott nytt år, kram!

#5 - - helena:

Vilken trevlig sammanfattning du gjort av ditt år. Jag började läsa din blogg först någon gång i somras, så jag kanske ska ta och göra några tillbaka blickar från den den första delan av 2012.

Jag önskar dig Karin ett jättebra och inspirerande nytt år! Kram

Svar: Tack detsamma Helena, hjälp, det känns som om du har varit med från starten! Det känns iofs som om jag har bloggat i tio år, det är ju bara 11/2 haha!
Karin

#6 - - Bland bakverk och kastruller:

Vilka härliga bilder!!
Gott nytt år på er!!

Svar: tack detsamma! :D
Karin