Om Karin

 
 
Jag kom på häromdagen att jag ju inte har någon såndär inforuta som brukar finnas med på alla bloggar. Jag  har egentligen inte tänkt så mycket på att den försvann med den nya designen men det kanske kan vara roligt att veta något om personen bakom bloggen?
 
Jag skall fatta mig kort; Karin, nybliven 30-åring, samob med Peter och hunden Akilles. Bor i hus på västkusten och lägenhet i Malmö. Vi pendlar emellan och är konstant på vägarna. Fråga mig gärna om var man köper godast kaffe på vägen mellan Göteborg och Malmö, eller var man skall luncha. Efter att i tre år pendlat fram och tillbaka har vi hyfsad koll...Jag är högskolelärare och egen företagare (till Vintagebutiken Vintage from Paris). Bloggen startades för drygt 1 år sedan och sedan dess har det hänt massor, lagats massor och ätits massor. Vi reser till Italien (Toscana) och Frankrike (Paris) så ofta vi kan och drömmer och pratar konstant om var vi skall åka härnäst. Det mesta i vårt liv kretsar kring mat, det är vår stora passion. Jag lagar och Peter äter. Höhö.
 
Det var lite om mig. Vill ni ha tag på mig går det bra att maila på trattoria@hotmail.se Lämna gärna ett avtryck, ni börjar ju bli många nu som tittar in varje dag, och det är kul att lära känna er också.
#1 - - HemkäraHanna:

Det mesta hade jag listat ut men det är alltid roligt med en liten sammanställning.
Trevlig kväll!

Svar: haha, ja jag tyckte att det var på tiden :)
Karin

#2 - - fia:

Så fint foto på er!!<3

kramelikram
Fia

Svar: tack! kram!
Karin

#3 - - Sandra:

Jag som trodde att bloggen var flera år gammal... Haha, man får veta något nytt varje dag. Kram S

Svar: haha ja ibland känns det så för mig också men jag började blogga i april förra året... :) Allt bra med dig sandra? kram!
Karin

#4 - - Katarina:

Ja, fin bild och tack för beskrivningen av dig själv :)

Svar: tack, det var så lite så :)
Karin

#5 - - Karin O:

Vad trevligt med en presentation:)

Svar: ja jag tyckte att det var på tiden haha, man tänker ju inte alltid på att det är nya människor som tittar in :)
Karin

#6 - - Sandra:

där ser man... jadå, jag är i sluttampen på min distanskurs i naturkunskap b som jag har pluggat i sommar så det är mycket med både det + heltidsjobb. efter det ska jag försöka landa lite och njuta mer av hösten. hur mår du? kram

Svar: oj kämpigt med både plugg och jobb samtidigt, heja dig!
Karin

#7 - - sofie mumsfillibaba:

Bra info! Visst händer det mycket på ett år! Vi har ju lärt känna varandra till exempel tack vare bloggen!:)

Svar: Ja det har vi! :D och bloggträffarna är något av det bästa som hänt i år! :D
Karin

#8 - - Helena:

Vad kul att få en presentation av dig! Det är alltid trevligt att veta vem som döljer sig bakom alla inspirerande inlägg.

Svar: ja jag kom ju på att det inte fanns någon presentation :)
Karin

#9 - - Amy's piece of cake:

Tycker jag känner dig rätt så väl av att ständigt vara inne på din fina blogg! :)

Svar: haha ja det blir ju så! Det känns som att man känner er allihop, man pratar ju och läser om varandra nästan varje dag :D
Karin

#10 - - Charlotta:

Ja, snacka om att det är galet mycket som händer på ett år! Med tanke på Sofies kommentar ovanför, vi alla har väl ettårsjubileum typ nu?! :=)

Svar: yes, vi hade jubileum innan midsommar tror jag :)
Karin