En Peter special, tack!Min Peter har en speciell gåva, han är en jäkel på att komma på otroligt smarriga efterrätter. De är alltid storslagna, otroligt maffiga och innehåller sådär mycket gott så att det nästan är så att man känner att det är förbjudet att äta dem vilket såklart gör dem ännu godare. Igår kväll kom han in i tv-rummet med den här skapelsen, chokladkaka med muscavadosocker, grädde och banan. Gott? Ja, beroendeframkallande! Igår började vi se om Mad men, min längtan efter Betty Drapers klänningar och Don Drapers sätt att röka en cigarett blev för stor. Vilken fantastisk serie det är, manuset är ju bara helt fantastiskt. Nördvarning, jag vet.

Söndag idag, jag och Akilles har avverkat morgonens joggingrunda och eftersom klockan inte ens är 10 är jag vansinnigt nöjd. Nu kan jag mysa ordentligt med kaffe i soffan, det är jag värd! Trevlig söndag på er, kamrater.

#1 - - Matochliteannat:

Guuu så gott!!! Farligt :)/Matochliteannat

#2 - - Anonym:

Åh så smarrigt

#3 - - tina:

Jag tror jag dör vad gott!!Tack för länken till dina Italientips, nu vet jag var jag ska spana nästa gång det vankas resa! :-D

#4 - - Alexandra - kärlek på tallrik:

Åh, det låter verkligen fantastiskt, vad gulligt av honom <3 Har aldrig sett Mad men, men borde nog göra det, den låter riktigt bra efter vad jag har hört!

#5 - - Elsalagarmat:

ÅH, göttigt. Mysig blogg du har, i like!

#6 - - Johanna:

Den efterrätten ser helt perfekt ut.

#7 - - Garderobsgrubbel&Byråbekymmer:

åh megamums!hoppas du har en skön söndagskväll!

//anna

driver webshoppen Avanna

snygga tshirts linnen tygkassar magtröjor med unika prints.

25% rabatt till midnatt med koden Tjugofem

www.avanna.se

#8 - - sofie mumsfillibaba:

Ojojojoj.....vilken dessert!!