Favorit i repris - krukbröd med basilika

Det här brödet tänkte jag baka idag - en riktig favorit som blir jättegott med färsk basilika i. Perfekt att servera till buffén! Det går dessutom att variera i oändlighet, tillsätt din favoritört, soltorkade tomater, oliver...you name it... Idag söndagschillar vi. Den obligatoriska långpromenaden (idag i regn) är avklarad och nu väntar en superviktig söndagsaktivitet, läsa söndagtidningen i horisontellt läge. Mycket viktigt för att det skall kännas som söndag. Jag skall också baka en morsdagstårta, vilken det blir får ni se sen!




#1 - - Malin/lokalresan:

Färsk basilika är ju typ hur gott som helst. Det här ska jag prova nån dag - eller övertyga nån i min närhet att baka åt mig. ;)

#2 - - frida:

ojoj, jag har inte tittat in här på ett par dagar och hetl plötsligt finns det jättemycket att läsa! du är så grymt duktig på att blogga :D

och du, brödet ser jättesmarrigt ut!

#3 - - Ida we:

Krukbröd?! HAH! Coolt...

#4 - - En Annas dag:

Vilket bra presenttips! Hur brukar du skiva brödet? På vilket ledd ;)

#5 - - Johanna:

Wow, supergrymt bröd! Ser tokgott ut, har spanat in det på din profilbild så det var kul att du lade upp länk till recept igen.