Bloggkamrater

 

 

Efter knappt tre månader i på planeten blogg är jag överraskad över den respons jag har fått. Det är ju en helt ny värld som har öppnat sig! Det är jätteroligt att logga in och få kommentarer på de recept jag lägger ut och de tankar jag delar med mig av. Ofta är det samma besökare som kikar in och det blir lite av en del av vardagens rutin att kika in på deras bloggar och säga hej. Det har verkligen varit en väldigt trevlig resa än så länge och jag hoppas ni fortsätter komma tillbaka.

Jag tar gärna emot tips på era favoritbloggar - det är alltid kul att upptäcka nya världar och hitta ny inspiration. Här kommer länkar till några av mina bloggkamrater. Jag tänkte lägga ut länkar varje vecka så om ni känner er bortglömda nu, hojta så lägger jag till er nästa vecka!

Remsans bistro - alltid bra recept!  

Perfekta prinsessan Pernilla-  smaskens!

Matrepubliken
- älskar Paris och Italien lika mycket som jag!

Heavy Horses - bloggar från en av mina favoritstäder - Barcelona!

Cupcakesfluffan - världsbäst på tårtor!

Min plats i solen - vackert!


 

#1 - - Emma:

sv: Taack så mycket ;)

#2 - - Katarina:

Hej! Jag hittade din blogg för några dagar sedan och följer den flitigt :)

#3 - - yessica:

Men durå! =) Fin blogg du har!

#5 - - Johanna:

Gillar verkligen din blogg, jättefina bilder och bra beskrivningar på hur man lagar till godsakerna!

#6 - - Min plats i solen:

Gulliga du! :) Vad glad jag blev över länken och jag blir rörd av motiveringen. Tack snälla rara du! :)



Javisst är blogglandia ett härligt universum fyllt med så många underbara människor och bloggar. En stor härlig öppen famn som tar emot en då man tar steget in i bloggvärlden. Och jag är så glad att vi fann varandra där ute bland alla bloggar för jag blir alltid lika glad av att kika in här hos dig och bli frestad med läckra recept och tankar om stort som smått. Här trivs jag bra! :) Så blogga på kära du! :)



Stor Kram

#7 - - tjofftjoff:

Jag måste tipsa om http://bakecake.blogg.se, så fin blogg och massa härliga bilder och recept!



http://chokladbloggen.blogg.se - choklad i mängder!! :D



Sist men inte minst, min fantastiska moster som bloggar på http://luafilosoferar.wordpress.com. Massa recept och tankar, världens gulligaste barn!



Kika in hos dom! :D

#8 - - Linda - Cupcakefluffan:

Åh gulliga du :-), gillar din blogg med

#9 - - Mårtenssons kök:

Visst är det härligt med allt det positiva som det för med sej med att blogga. Alla idéer man får, inspiration som andra ger och för att inte tala om alla goda recept...

#10 - - Fridas kök:

Visst är det kul att matblogga! Och jättebra att man kan hitta så mycket inspiration hos andra lika mattokiga. :-) Jag ser att jag ligger på din länklista (tack) och kom då på att jag inte har lagt till dig hos mig, men ska jag göra på en gång. Såklart! Ha en fin helg!

#11 - - Pernilla:

vad söt du är :)



jag har jobbat så mycket nu så jag har knappt hunnit kika in på några bloggar och idag på jobbet kom jag faktiskt på mig själv med att stå och fundera på hur mina "bloggkompisar" mår, man blir ju lite skadad, haha :)

#12 - - Lina L:

Jag letar foton på dig, finns det?