Kaffe & glass
Vilken skön och märklig dag. Fick sova länge (10.15!) och åt inte "frukost" förrän kl 13.30. Sedan dess har dagen bara flygit iväg. Vi har druckit kaffe i mina fina loppiskoppar, ätit glass i mina fina loppisskålar, promenerat och köpt två fina pippitröjor åt mig. Däremellan har vi också hjälpt en bortsprungen hund att hitta sin husse. Pratat en väldans massa, smidit planer med Vivi och ännu mer planer med Peter. Vad skönt det är att få prata ordentligt ibland, att ha ett samtal som pågår i fyra timmar utan avbrott, att få tänka klart, resonera, drömma och komma på fantastiska saker. Sånt gillar jag! Nu ska jag baka och sedan kasta mig i soffan med en kvällstidning och en deckare. Ha det gott vänner!


Note to self: skaffa glassmaskin - nu!

#1 - - M E R E I:

- Åh vad bra att höra! Kram!

#2 - - Hanna:

Förstår hur du känner - tog med mig min gamla ifrån Sverige, men så liten frys (läs:fack) så det är ändå svårroddat.

#3 - - Tina:

härlig blogg du har!

Hoppas det är bättre med din pappa

#4 - - Therese:

Underbar blogg! :)

#5 - - LyckligaPraliner:

Men vilka underbara kaffekoppar med fat!!! Minns inte hur många år sedan jag sov så där länge på morgonen. Förmodligen nån gång på 90-talet haha. Vad du har hunnit med mycket trevligt idag. Tycker också om att prata, drömma och komma fram till fantastiska saker. Tror inte att jag smakat hemmagjord glass, alltså glass gjord i en glassmaskin. Förlovade i 42 år blir det väl för oss också hi hi Men han friade redan innan vi blev tillsammans och jag sa ja då, fast vi inte hade ett förhållande, bara ett nästan förhållande :)) Ha det bra ! :)

#6 - - En Annas dag:

Vilken skön dag! Skulle vara kul att göra egen glass!

#7 - - Pernilla:

jag drömmer också om en glassmaskin, det står bland de första punkterna på saker som ska fixas den dagen det finns en slant över, tills dess får det bli köpeglass som inte heller är helt fel ju :)låter som du haft en riktigt lugn och skön dag, själv inledde jag dagen med att försova mig så jag fick stressa mig galen för att hinna i tid till jobbet, där vi inte hade en enda gäst under de två första timmarna restaurangen hade öppnat så det var ju nödvändigt ;)