Italientips?


Nu har resfebern slagit till på allvar! Snart åker vi till Italien! Det vore fint om ni ville dela med er av era bästa tips på restauranger, sevärdheter, byar, kyrkor, you name it. Jag blir glad för alla tips! Vi kommer att åka rutten: Comosjön - Milano - Livorno- Cinque Terre - (vi kommer spendera mycket tid i Toscana) - Franska rivieran - Paris - Malmö. Bring it on!

#1 - - Johanna:

Norra Italien är verkligen en resa som jag har på min to-do-list, vad UNDERBART ni kommer att ha det!Jag har inte varit där än, men var i Paris för inte så länge sen på en supermysig weekend. Har glömt namn på allt, så har jag några tips står de i inlägget nedan. Och gör de inte det, så kan du iaf kolla på lite tjusiga bilder (om jag får säga det själv, allt var så fint överallt!) och längta lite!http://lillaj.blogspot.com/2011/04/sa-himla-glad-att-vi-passade-pa-att-aka.html

#2 - - Kim:

Ha det helt fantastiskt och ät mycket god mat! Glöm inte att fota och visa oss sen...

Åker också till Toscana snart (den 11:e juli) så jag hoppas på lite goda tips här.#3 - - sofie mumsfillibaba:

OJ!!! Inte alls avis!!! Älskar Italien. Vi var på Sardinien i höstas. Underbart!! Lova att rapportera och drick en massa gott vin!!

#4 - - Johanna Stålros:

Så underbart, önskar dig en underbar tripp! Kram Johanna

#5 - - Ida:

Norra Italien är så fruktansvärt vacker! Har ni tid över så åk bort till Gardasjön & följ stransträckan upp mot Arco, så otroligt härlig miljö & maten är fantastisk. Fast den allra bästa maten jag någonsin ätit i Italien var i Sorrento, fast det blir kanske lite långt. Åker ni dit igen så är det annars ett tips, ett av de resemål som jag spånar på som eventuell bröllopsresa - när nu det blir av :)Håller tummarna & korsar fingrarna för att det ska bli ett bra slut på din födelsedag & att det går bra för din pappa. Det är verkligen grymt tungt när föräldrar blir sjuka.

#6 - - Anna:

Norra italien är fantastiskt! Varenna besökte vi några dagar förra året, jättemysig lite by! Det var dock extremt svårt att hitta bra badplatser kring como om man inte ville betala in sig i stora parker, i allafall på den östra sidan av sjön - så hittar ni lediga platser, ta dem!!! Piemonte med sitt vinlandskap är precis lika fint som i toscana, ta gärna en sväng ner vid alba, la morra osv...Om allt går som vi önskar återvänder vi till Neive, nu har vi bilat runt i två år, ska bli skönt att bara varva ner på ett och samma ställe & bara vara!Hoppas på många bilder!!! =) Ha en underbar resa, kram!