Bästa sommarmackan




I helgen konstaterade vi att det finns få mackor som är så goda som de man gör av rester. Speciellt med rester som kall kokt färskpotatis. Med lite matjesill, gräddfil och gräslök på mackan är man hemma. Ljuvligt!  Idag har vi tropisk sommarvärme här på västkusten och jag går på lågvarv. Semesterkänslan har redan kickat in fastän jag inte går på semester förrän på fredag. I övrigt fortskrider planeringen och packningen inför Italienresan. Tanken är att vi skall ge oss iväg på söndag och jag hoppas, hoppas att det blir så. Bara tanken på att vi redan på tisdag kan bada i Comosjön får mig att orka mailboxen och göra klart det som behöver göras klart...

#1 - - Anonym:

Mm svensk sommar tänker jag på:)

#2 - - Emma - save it for the planet:

Ja sill som är så gott. Vi åt en Sherrysill nu till midsommras och den kan den godaste sillen som jag någonsin ätit. Härligt med semester, och framförallt att ni skall till Italien. Jag har mest åkt runt i städerna och dessutom åkt skidor i de norra delarna. Men jag säger bara ROM!! Lätt vackraste turiststaden i Europa. Hade så himla skönt!! :D

#3 - - Hanna:

Håller med - riktigt god kvällsmacka!

#4 - - Nena:

Hejsan, googlade runt lite och hittade till din matblogg:) Gillar det har inne och du ser ut att ha manga goda recept. Harligt namn du har valt...gillar du Italien antar jag:)

Jag ar halvitalienare och bor i italien sedan mer an tio ar nu:))

Kom garna in en svang pa min matblogg:)

Kramisar,

Nena

#5 - - Nena:

Ahh vad harlig resa du ska ivag pa:) Jag bor i Rho, lite utanfor Milano men har min pappa nara Neapel och svarforaldrar pa on Ponza:)) Cinque terre ar helt underbart, var dar tva veckor sedan, otroligt mysigt:)

Ha en underbar semsester!