Laddar batterierna

 En av de bästa stunderna på dagen är de där timmarna tidigt på morgonen när vi varit ute på långpromenad, när Akilles har somnat igen och ligger och suckar nöjt.  När kaffekokaren puttrar och det är sådär underbart fridfullt. När jag får sitta vid köksbordet och läsa min deckare (som för övrigt köptes i ren desparation i Lavanto när jag märkte att jag bara fått med mig en bok, huga!) och dricka mitt kaffe och äta min knäckemacka. Nästa mysiga stund infinner sig sisådär kl 22, när vi ligger i soffan alla tre, myser, dricker te och njuter av att bara vara tillsammans. De där stunderna är obetalbara, det viktigaste som finns, min egen bensinstation där jag fyller på med energi.

 

#1 - - Emmy:

Det är samma stunder som här hemma. Bäst är det på morgonen om jag kan smyga upp före alla andra och njuta av frukosten i lugn och ro.

#2 - - Charlotta:

Det där låter ju alldeles underbart. Mina morgonrutiner - just den här veckan - har varit något bristfälliga. Vaknat, kokt 2 ägg, duschat, stressat iväg till jobbet, ätit frukost på jobbet. Inte alls lika mysigt som hos er, buhu.