Morning gloryÄntligen fredag, säger jag som flängt runt som en yr höna den här veckan. Jag måste ha slagit rekort i antalet möten, telefonsamtal och antal skrivna mail. Men, nu äntligen är den här veckan slut och jag tänker njuta av helgen i stora drag. Jag har inga storslagna planer, det räcker så gott, så gott med att vara tillsammans, promenera, fika med vänner och mysa med en film i soffan. Och god mat förstås. Den här helgen skall det kokas saft och bakas äpplekaka. Det märks att hösten är här. Vattnet har fått en annan färg, borta är det blåa, inbjudande havet. Idag såg havet mörkt och kallt ut. Jag hoppas innerligt att vi får ett par sensommardagar till, jag har inte tagit mitt sista dopp än! Trevlig fredag på er kamrater och tack för alla fina kommentarer!#1 - - jennifer:

haha :) Ikea ska jag också iväg till nu i helgen!

#2 - - Johanna:

Hej! Ledsen för sent svar, men här kommer det iaf:Jag älskar Nikons kameror, började med en D70, när den blev stulen köpte jag en D80 och min senaste ögonsten är en D7000.Jag skulle tipsa dig om en D90, den är kanonbra, har film-funktion vilket också kan vara kul och dessutom gissar jag att den gått ner lite i pris eftersom den inte är helt ny.Vet inte om du har flera objektiv till din D40.. (?) Nackdelen med den är att objektiven av någon konstig anledning bara passar till D40:n, men med alla andra Nikon-hus kan du köpa nytt hus och ha kvar samma objektiv om du skulle vilja.Hojta gärna om du har fler frågor! Jag är verkligen ingen expert men svarar gärna om jag kan.

#3 - - Johanna:

Hej! Ledsen för sent svar, här kommer det i alla fall:Jag älskar Nikons kameror, började med en D70, när den blev stulen köpte jag en D80 och min senaste ögonsten är en D7000.Jag skulle tipsa dig om en D90, den är kanonbra, har film-funktion vilket också kan vara kul och dessutom gissar jag att den gått ner lite i pris eftersom den inte är helt ny.Vet inte om du har flera objektiv till din D40.. (?) Nackdelen med den är att objektiven av någon konstig anledning bara passar till D40:n, men med alla andra Nikon-hus kan du köpa nytt hus och ha kvar samma objektiv om du skulle vilja.Hojta gärna om du har fler frågor! Jag är verkligen ingen expert men svarar gärna om jag kan.

#4 - - Min plats i solen:

Ha en riktigt trevlig helg Karin! :)Kram Lotta

#5 - - Sofia:

Den där utsikten går inte av för hackor!

#6 - - ida w:

Krukbröd ser så mysigt ut ^^- Men du. Du har ju en mat-blogg (med bak). Vet du någon bra sockerkaka/tårtbotten? Ska göra någon typ av mega-muffin, så den får inte vara kompakt, utan fluffig, samt innehålla juice/fruktsaft. Tror du det hjälper om man har i vispade äggvitor och potatismjöl? :)

Du kanske inte vet, men jag frågar ändå. What if liksom ^^